Dormitorul este locul in care ne petrecem cea mai mare parte a timpului de relaxare. Culoarea in care alegi sa-ti vopsesti camera spune foarte multe despre personalitatea ta.

Culori deschise pentru dormitor - alb

Peretii albi ar putea fi un indiciu ca o persoana tocmai s-a mutat in locuinta sa; cu toate acestea, cei care aleg sa isi lase peretii albi au o viata ocupata si sunt orientati spre obiective. Adesea, dormitoarele acestor persoane sunt pur si simplu un loc de dormit si nu un loc de relaxare.

Vezi si
Seturi de mobila pentru dormitor matrimonial in stil modern
Citeste »

Cei care aleg sa isi vopseasca peretii in alb sunt concentrati pe obiectivele si valorile lor si nu isi petrec timpul preocupandu-se de alte lucruri. De asemenea, peretii albi pot insemna o perioada de tranzitie care are loc in viata unei persoane. Acestia pot astepta sa aiba loc un eveniment important sau simt ca viata lor este pe cale sa inceapa.

Culoarea rosu pentru dormitor

Rosul este culoarea pasiunii, asa ca nu este de mirare ca persoanele care aleg pereti rosii in dormitor sunt pasionale si pline de energie. Pentru ei dormitorul este mai mult decat un simplu loc de dormit. Aceste persoane sunt adesea extrem de sociabile si pline de energie. Dormitoarele cu pereti rosii contin, de obicei, paturi care se dubleaza pe post de birou, deoarece aceste persoane duc o viata profesionala agitata.

Culoarea verde pentru dormitor

Persoanele care au peretii din dormitor vopsiti in verde sunt opusul celor care au peretii rosii. Dormitorul este vazut ca un loc de odihna, dar indica si faptul ca persoana respectiva are un comportament calm. Aceste persoane ar prefera o seara in casa cu cativa prieteni si o sticla de vin in locul unei iesiri in oras.

Culoarea maro pentru dormitor

Maroul este o culoare des intalnita in natura, asa ca nu este de mirare ca persoanele care aleg sa isi vopseasca peretii dormitorului in maro ar prefera sa fie in orice moment afara decat inauntru. Aceste persoane se preocupa adesea de protejarea mediului inconjurator.

Vezi si
Ce tapet se pune in dormitor?
Citeste »

Cei care au peretii dormitorului maro au un comportament similar cu cei care au peretii verzi; cu toate acestea, cei cu peretii maro traiesc putin mai intens. Rareori se enerveaza, dar atunci cand o fac, au tendinta de a pastra ranchiuna pentru o vreme inainte de a renunta la ea.

Autor
Loredana Militaru

LinkedIn Facebook